Marketing Adviseur

  1. Home
  2. Marketing Adviseur

Een ervaren marketing adviseur inhuren?

Kom je kennis, creativiteit of tijd te kort om zelf je marketing of marketingcommunicatie te doen?
Wil je je verkoopkansen vergroten door meer leads te genereren?
Heb je geen idee wat SEO, SEA en content marketing voor jou betekenen, maar wil je wél beter gevonden worden in Google?
Heb je nog geen merkstrategie, maar wil je van je bedrijf een sterk merk maken?
Wil je als merk zowel offline als online een sterke aanwezigheid hebben?

Huur dan bij Bureau OpMerkzaam een ervaren marketing adviseur in en krijg wekelijkse marketingondersteuning tegen een vast bedrag.

marketing adviseur inhuren | Bureau OpMerkzaam Utrecht

Wat doet een marketing adviseur?

Onze adviseur brengt eerst in kaart aan welke marketingdiensten jij het meest behoefte hebt. Dat kunnen concrete marketingactiviteiten zijn, maar ook het analyseren van je organisatie-identiteit of het doen van een concurrentieonderzoek. Ook is het fijn om te weten dat je altijd met ad-hoc marketingvragen terecht kunt: zoals het schrijven van een persbericht, het meedenken over een klantendag of het redigeren van een Powerpoint-presentatie. Tenslotte stuurt de marketing adviseur de activiteiten van externe specialisten aan, bewaakt hij daarbij de merkstrategie en evalueert hij geregeld de resultaten van de marketingactiviteiten aan de hand van de gestelde doelen uit het communicatieplan.

Haal deze marketingdiensten in huis

Marketingplan & Communicatieplan100%
100%

In een marketingplan vertalen we de ondernemingsdoelstellingen naar een marketingstrategie en formuleren we het marketingbeleid voor de middellange termijn. In een communicatieplan werken we uit welke mix van communicatiemiddelen we in kunnen zetten om de marketingstrategie effectief te ondersteunen.

Merkstrategie & Positionering100%
100%

Aan de basis van elk sterk merk staat een slimme merkstrategie. Met deze strategie kunnen we op een onderscheidende en consistente manier het merk in gedrag en uiterlijk herkenbaar en relevant maken. Het formuleren van een scherpe positionering is hierbij een belangrijk onderdeel.

Online Adverteren (SEA) en Offline Reclame100%
100%

Afhankelijk van het beschikbare budget en het gedrag van de doelgroep zoeken we naar een ideale mix van online en offline adverteren. Hiermee werken we voornamelijk aan je naamsbekendheid, maar kunnen we desgewenst ook kennis, houding en gedrag t.a.v. van het merk proberen te beïnvloeden.

Content Marketing100%
100%

We bouwen aan een duurzame relatie met de doelgroep door regelmatig informerende, instructieve of entertainende ‘content’ te publiceren. In de vorm van artikelen, infographics, uitleganimaties, inspiratievideo’s etc. laten we zien wat je merk aan mogelijkheden en oplossingen biedt.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)100%
100%

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat je beter vindbaar wordt in zoekmachines. Dit doen we door je websiteteksten te optimaliseren aan de hand van een zoekwoordenonderzoek, door het linkprofiel van je website te versterken (‘linkbuilding’) en door de techniek achter je website te optimaliseren.

Wekelijkse marketingondersteuning biedt continuïteit

Door een marketing adviseur in te huren die wekelijks aan je marketing werkt, kun jij je focussen op je kernactiviteiten. Dit kan al vanaf 1 dagdeel in de week voor een vast bedrag in de maand voor bedrijven in regio Utrecht, maar ook daarbuiten. In overleg bepalen we ook een vast bedrag per maand ten behoeve van mediakosten voor advertentiecampagnes, productiekosten voor het maken van creatieve content en technische kosten voor optimalisatie en vindbaarheid van je website. Zolang je nog niet voldoende budget hebt om een eigen marketing manager in dienst te nemen, besteed je dus bij Bureau OpMerkzaam flexibel je marketing uit voor een lager bedrag en met minder risico.

marketing adviseur | Bureau OpMerkzaam trecht

Ruime ervaring

Ruim 20 jaar gewerkt in opdracht van merken zoals Sky Radio, Hyundai, Autotrader en UWV.

Actuele kennis

Gediplomeerd op NIMA B-niveau voor marketingcommunicatie. Google AdWords Certified.

Creatief netwerk

Direct toegang tot tekstschrijvers, fotografen, videoproducenten, vormgevers en webbouwers.

Werken op locatie

Werken op jullie eigen locatie is in sommige gevallen aan te raden. Vraag naar de mogelijkheden.

marketingscan | Bureau OpMerkzaam Utrecht

Doe de gratis marketingscan!

Met deze handige marketingscan krijg je direct inzicht in de status van je huidige marketing. Oordeel zelf of je bedrijf al klaar is om te groeien. Je ontvangt na het invullen van je naam en mailadres direct de scan en krijgt hier maximaal 3 mails over.

Menu