Welke marketingdiensten heb jij nodig?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je op zoek bent naar externe marketingdiensten. Als zakelijke dienstverlener kun je bij Bureau OpMerkzaam daarom kiezen uit een breed scala aan dienstverlening.

Afhankelijk van de doelstellingen en het beschikbaar budget stellen we een gebalanceerd pakket van activiteiten samen. Houd er hierbij rekening mee dat je maandelijks al snel € 3.000,- excl. 21% BTW nodig hebt om structureel aan je marketing te kunnen werken. Maar realiseer je ook dat je dit doet om nieuwe klanten aan te trekken, die weer geld kunnen opleveren. Bij voldoende ROI zijn deze kosten dan ook een goede investering.

Wanneer je het lastig vindt om zelf te bepalen wat voor jouw situatie het meest effectief is, kan onze marketingadviseur je op basis van je wensen, behoeften en budget hierbij verder helpen. Of kies uit een van onze aantrekkelijke online marketing-pakketten.

Met deze marketingdiensten kunnen we je ondersteunen

Marketing- & Communicatieplan

Een marketingplan beschrijft de inhoud, richting en doelstellingen van je marketingstrategie. Onze marketing adviseur helpt je graag bij het schrijven van een solide plan. Een communicatieplan beschrijft welke mix van communicatiemiddelen en mediakanalen het beste de marketingdoelstellingen ondersteunen binnen je beschikbare budget.

Online Adverteren (SEA)

Google, Facebook en Youtube bieden uitgebreide mogelijkheden voor online adverteren. Onze gecertificeerde advertentiespecialisten helpen je met het maken van effectieve en meetbare campagnes. Daarmee verhogen we je naamsbekendheid, wordt je beter gevonden op Google (SEA) en confronteren we bezoekers van je website opnieuw met je merk.

Merkidentiteit & Positionering

Een slimme merkstrategie vormt de basis van een sterk merk. Onze marketing adviseur bepaalt hierbij de organisatie-identiteit, kiest de meest geschikte positionering en beschrijft de gewenste merkidentiteit. Onze creatieven gaan vervolgens aan de slag met de visuele vertaling van strategie naar communicatie. Denk aan een nieuwe huisstijl, visitekaartjes, banieren etc.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wie hoger in Google wilt komen zal aan zoekmachine optimalisatie (SEO) moeten doen. Onze SEO-specialisten helpen je met de verbetering van de techniek achter je website en met linkbuilding om de autoriteit van je website te verhogen. Onze content marketingspecialisten helpen je bij het schrijven van relevante en waardevolle SEO teksten.

Contentmarketing

Met contentmarketing verbeter je je online vindbaarheid én bouw je een duurzame relatie op met je doelgroep. Dit doen we door eerst een heldere contentstrategie te formuleren en vervolgens regelmatig via social media waardevolle, interessante en relevante content te verspreiden in de vorm van o.a. artikelen, e-books, checklists, video’s of infographics.

Videomarketing

Bewegende beelden – ondersteund door muziek en geluidseffecten – maken video een ideaal communicatiemiddel om een toepassing of instructie helder uit te leggen of je merk met emotie te ‘laden’. Onze regisseurs en producers helpen je om je communicatieboodschap effectief te vertalen naar een impactvolle productvideo, uitleganimatie of commercial.

Bureau OpMerkzaam | Marketingscan

Download de gratis Marketingscan

✅Ontdek hoe volwassen je huidige marketing is

✅Overzichtelijke checklist

✅12 Hoofdstukken met mogelijke verbeterpunten

Vul hieronder je naam en mailadres in en ontvang de Marketingscan direct in je mailbox. 

Menu