Marketingbureau Utrecht

  1. Home
  2. Marketingbureau Utrecht

Méér dan een online marketingbureau

Bureau OpMerkzaam helpt ambitieuze MKB-bedrijven om beter zichtbaar en meer onderscheidend te worden. Niet door zo maar ergens te beginnen met online marketing, maar juist door op een slimme manier te kijken naar wat nou écht nodig is binnen jouw branche en concurrentieveld.

Vaak werkt een doordachte combinatie van SEO, SEA, social, contentmarketing en reclame veel beter dan het inzetten van slechts één marketingaanpak. Als marketingbureau helpen we je daarom niet alleen met de praktische uitvoering van online en offline campagnes, maar kijken we óók naar marketingstrategie.

Zo leer je beter je doelgroep en markt te begrijpen, bepaal je scherper de meerwaarde van je organisatie en onderscheid je je hierdoor beter van de concurrentie.

Klantervaringen

Hij stelt de mens en achterliggende motivatie centraal en weet dit goed uit te werken naar een heldere positionering van het bedrijf & het merk met een sterke eigen identiteit.

Roger ter Horst

Brabantsche Stoombierbrouwerij | Brouwer

Patrick heeft voor de merkstrategie van ons bedrijf een belangrijke rol vervuld, waarbij we door zijn vakmanschap en prettige communicatie zeer effectief hebben kunnen samenwerken. Ik beveel hem van harte aan!

Buck Jüch

Prevermo Groep | Directeur

In de afgelopen 15 jaar heeft Patrick vele producties voor mij in juiste banen geleid. Hij weet als geen ander de schakel tussen de soms lastige wensen van klanten en een perfecte productie te zijn.

Dennis Kuzee

Sky Radio | Brand Director

Wat kan een marketingbureau voor je doen?

Betere naamsbekendheid

We vergroten je naamsbekendheid met on- én offline communicatie en creëeren herkenning en voorkeur bij je doelgroep.

Hoger in Google

We verbeteren je online vindbaarheid met SEO en SEA. Hierdoor trek je meer relevante bezoekers naar je website.

Sterkere band met je doelgroep

Door regelmatig interessante en relevante content aan te bieden werken we aan een duurzame relatie met je doelgroep.

Vergroten van je concurrentievoordeel

Marketingstrategie geeft je meer inzicht in je doelgroep en de markt. Hierdoor kun je je beter onderscheiden.

Met deze diensten werken we aan je doelen

Als marketingbureau bieden we een breed scala van marketingdiensten aan. Afhankelijk van je doelen en het beschikbaar budget stellen we een gebalanceerd pakket van marketingactiviteiten samen. Daarmee werken we wekelijks aan het realiseren van je marketingdoelen tegen een vast bedrag per maand. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod. Ook kun je kiezen voor een handig online marketing-pakket voor MKB.

Marketingplan & Communicatieplan100%
100%

In een marketingplan vertalen we je ondernemings-doelstellingen naar een marketingstrategie en formuleren we het marketingbeleid voor de middellange termijn. In een communicatieplan werken we uit welke mix van communicatiemiddelen we in kunnen zetten om de marketingstrategie effectief te ondersteunen.

Zoekmachine Marketing (SEO / SEA)100%
100%

Met zoekmachinemarketing zorgen we ervoor dat je hoger scoort in de zoekmachines. Dit doen we door met betaalde tekstadvertenties te adverteren in Google (SEA) en door je websiteteksten te optimaliseren, de autoriteit van je website te versterken (‘linkbuilding’) en de techniek achter je website te verbeteren (SEO).

On- & Offline Adverteren100%
100%

Op basis van het gedrag van je doelgroep zoeken we naar de beste mix van online en offline adverteren. Hiermee willen we hoofdzakelijk de naamsbekendheid vergroten door een combinatie van advertenties op social media (Facebook, Instagram en Youtube), print (tijdschriften, vakbladen etc.) of buitenreclame.

Contentmarketing & Social Media100%
100%

Met contentmarketing bouwen we aan een duurzame relatie met je doelgroep door regelmatig informerende, instructieve of entertainende ‘content’ te publiceren op je website en social media. Met artikelen, infographics, uitleganimaties, inspiratievideo’s etc. laten we zien wat je merk aan mogelijkheden en oplossingen biedt.

Marketingbureau Utrecht

Bureau OpMerkzaam opereert vanuit regio Utrecht. Centraal gelegen, dus we kunnen snel bij je aan tafel zitten. Zowel bij jou op kantoor als vanuit onze eigen werkplek helpen we je graag met je online én offline marketing.

Werken met ons biedt de volgende voordelen:

MKB-specialist

Wij begrijpen de passie van hardwerkende MKB’ers. Daarom helpen wij je graag om je marketing met je mee te laten groeien.

Actuele marketingkennis

Jij kent je branche door en door, wij beschikken over actuele marketingkennis.

Ervaren team

Ruim twintig jaar kennis en inzichten opgedaan bij grote consumentenmerken passen we toe op het MKB.

Groot creatief netwerk

Per project kiezen we uit ons netwerk van enthousiaste en kundige specialisten ‘the best man for the job’.

Ondersteuning op locatie

Op aanvraag kunnen we je ook ondersteunen op locatie. Zo breid je flexibel je staf uit.

marketingadvies | marketingbureau utrecht | bureau opmerkzaam

Onze adviseurs zijn breed ontwikkeld en kunnen je daarom in veel gevallen helpen met strategie én uitvoering. Hierdoor heb je altijd een vaste adviseur, die steeds meer betrokken raakt bij de ins en outs van jouw bedrijf. Bovendien kunnen we in specifieke gevallen putten uit een netwerk van diverse specialisten. In onze aanpak zijn we flexibel, transparant en persoonlijk. Wij geloven in ‘practice what you preach’ en gaan in onze betrokkenheid altijd nét dat stapje verder. Dit maakt ons dan ook het ídeale marketingbureau voor midden en groot MKB in regio Utrecht.

Bureau OpMerkzaam | Marketingscan

Download de gratis Marketingscan

De Marketingscan bevat een overzichtelijke checklist en 12 hoofdstukken met uitleg die je inzicht geven hoe ‘volwassen’ je marketing is. Oordeel zelf op welke punten je je marketing nog kunt verbeteren.

✅Na invullen van naam en mailadres direct in je mailbox

✅Maximaal 3 aanvullende mails

Menu