Online Marketingbureau Utrecht voor MKB

MKB-specialist
SEO & SEA
LinkedIn Ads
Facebook Ads
marketingadvies | marketingbureau utrecht | bureau opmerkzaam

Méér dan een online marketingbureau

Als online marketingbureau helpen we ambitieuze MKB-bedrijven uit regio Utrecht om beter zichtbaar en meer onderscheidend te worden. Niet door zo maar ergens te beginnen met online marketing, maar juist door op een slimme manier te kijken naar wat nou écht nodig is binnen jouw branche en concurrentieveld. Want wanneer je je doelgroep en markt beter begrijpt, kun je scherper de meerwaarde van je organisatie bepalen en je beter van de concurrentie onderscheiden.

Structureel werken aan zichtbaarheid & onderscheid?

Een MKB-onderneming heeft vaak de handen vol aan de dagelijkse gang van zaken. ‘Werken aan werk’, het genereren van kwalitatieve leads, komt dan nauwelijks aan de orde. Laat staan structureel werken aan marketing, waarbij je doelgericht bouwt aan je onderscheidend vermogen. En toch heb je beide nodig om je bedrijf te laten groeien.

Bureau OpMerkzaam is een online marketingbureau voor MKB in regio Utrecht. Wij helpen je graag om je marketing naar een hoger niveau te brengen. Dit doen wij door te werken aan je marketingstrategie en tegelijkertijd online marketing campagnes voor je uit te voeren. Zo werken we aan je onderscheidend vermogen én aan je zichtbaarheid. Ideaal dus voor midden en groot MKB met groeimabities.

Klantervaringen

Hij stelt de mens en achterliggende motivatie centraal en weet dit goed uit te werken naar een heldere positionering van het bedrijf & het merk met een sterke eigen identiteit.

Roger ter Horst

Brabantsche Stoombierbrouwerij | Brouwer

Patrick heeft voor de merkstrategie van ons bedrijf een belangrijke rol vervuld, waarbij we door zijn vakmanschap en prettige communicatie zeer effectief hebben kunnen samenwerken. Ik beveel hem van harte aan!

Buck Jüch

Prevermo Groep | Directeur

In de afgelopen 15 jaar heeft Patrick vele producties voor mij in juiste banen geleid. Hij weet als geen ander de schakel tussen de soms lastige wensen van klanten en een perfecte productie te zijn.

Dennis Kuzee

Sky Radio | Brand Director

Hoe kun je je bedrijf laten groeien?

Waarschijnlijk ben je gewend om nieuwe klanten te werven via bestaande netwerken, vakbeurzen of soms via ‘koud bellen’. Totdat je merkt dat je daarmee een grens bereikt. Terwijl je juist groeiambities hebt.

Stel je eens voor dat je niet constant meer achter klanten aan hoeft te jagen. Dat ze zelf contact zoeken, omdat ze al eerder van je gehoord hebben. Of dat jouw pagina bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnt, wanneer mensen zoeken naar bepaalde informatie. Of dat klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent, omdat je al een band met hen hebt opgebouwd via social mediamarketing of emailmarketing. Wordt het aantrekken van nieuwe klanten dan niet veel makkelijker?

Als online marketingbureau helpen we je door structureel te werken aan het vergroten van je naamsbekendheid, het genereren van nieuwe leads door online beter gevonden te worden en het bouwen aan een sterke band met je doelgroep, waardoor leads klant willen worden en klanten ambassadeurs.

Betere naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid met on- én offline communicatie en creëer herkenning en voorkeur bij je doelgroep.

Hoger in Google

Verbeter je online vindbaarheid met SEO en SEA. Hierdoor trek je meer relevante bezoekers naar je website.

Sterkere band met je doelgroep

Door regelmatig interessante en relevante content aan te bieden bouw je aan een duurzame relatie met je doelgroep.

Groter concurrentievoordeel

Marketingstrategie geeft je meer inzicht in je doelgroep en de markt. Hierdoor kun je je beter onderscheiden.

Met deze diensten werken we aan je doelen

Vaak werkt een doordachte combinatie van SEO, SEA, social, contentmarketing en reclame veel beter dan het inzetten van slechts één marketingaanpak. Als online marketingbureau helpen we je daarom niet alleen met de praktische uitvoering van online en offline campagnes, maar kijken we óók naar de achterliggende marketingstrategie.

Afhankelijk van je doelen en het beschikbaar budget stellen we een gebalanceerd pakket van marketingactiviteiten samen. Dat kan voor zowel B2C, als ook voor B2B. Hiermee werken we wekelijks aan het realiseren van je marketingdoelen tegen een vast bedrag per maand of op basis van strippenkaarten.

Zoekmachine Marketing (SEO / SEA)100%
100%

Met zoekmachinemarketing zorgen we ervoor dat je hoger scoort in de zoekmachines. Dit doen we door met betaalde tekstadvertenties te adverteren in Google (SEA) en door je websiteteksten te optimaliseren, de autoriteit van je website te versterken (‘linkbuilding’) en de techniek achter je website te verbeteren (SEO).

On- & Offline Adverteren100%
100%

Op basis van het gedrag van je doelgroep zoeken we naar de beste mix van online en offline adverteren. Hiermee willen we hoofdzakelijk de naamsbekendheid vergroten door een combinatie van advertenties op social media (Facebook, Instagram en Youtube), print (tijdschriften, vakbladen etc.) of buitenreclame.

Contentmarketing & Social Media100%
100%

Met contentmarketing bouwen we aan een duurzame relatie met je doelgroep door regelmatig informerende, instructieve of entertainende ‘content’ te publiceren op je website en social media. Met artikelen, infographics, uitleganimaties, inspiratievideo’s etc. laten we zien wat je merk aan mogelijkheden en oplossingen biedt.

Marketingplan & Communicatieplan100%
100%

In een marketingplan vertalen we je ondernemings-doelstellingen naar een marketingstrategie en formuleren we het marketingbeleid voor de middellange termijn. In een communicatieplan werken we uit welke mix van communicatiemiddelen we in kunnen zetten om de marketingstrategie effectief te ondersteunen.

werkwijze marketing advies | Bureau OpMerkzaam | Utrecht

Hoe kunnen wij jou helpen?

Doorlopende Ondersteuning

Voor een vast bedrag per maand voeren wij een op maat gemaakt pakket van marketingactiviteiten uit. Op basis van data en performance bespreken we de maandelijkse resultaten en sturen zonodig de marketingactiviteiten bij. Bekijk ook onze handige online marketing-pakketten voor MKB.

Marketing Consultancy

We helpen je om een concreet eindproduct op te leveren zoals bijvoorbeeld een marketingplan, een merkidentiteit met positionering of een contentmarketing-strategie. Afhankelijk van de complexiteit werken we met 1 of meerdere 10-uurs strippenkaarten van € 950,- excl. 21% BTW.

Online marketingbureau Utrecht

Bureau OpMerkzaam opereert vanuit regio Utrecht. Centraal gelegen, dus we kunnen snel bij je aan tafel zitten. Zowel bij jou op kantoor als vanuit onze eigen werkplek helpen we je graag met je online marketing, maar ook met offline marketing.

Onze adviseurs zijn breed ontwikkeld en kunnen je daarom in veel gevallen helpen met strategie én uitvoering. Hierdoor heb je altijd een vaste adviseur, die steeds meer betrokken raakt bij de ins en outs van jouw bedrijf. Bovendien kunnen we in specifieke gevallen putten uit een netwerk van diverse specialisten. In onze aanpak zijn we flexibel, transparant en persoonlijk. Wij geloven in ‘practice what you preach’ en gaan in onze betrokkenheid altijd nét dat stapje verder. Dit maakt ons dan ook het ídeale marketingbureau voor midden en groot MKB in regio Utrecht.

marketingadvies | marketingbureau utrecht | bureau opmerkzaam

Je marketing naar een hoger niveau?

👉Download GRATIS de verhelderende Marketingscan en krijg inzicht in wat er nodig is om je marketing te verbeteren. Na het lezen van de scan weet je o.a. waarom:

✅Ad-hoc-marketing tot onduidelijke resultaten leidt

✅Niemand direct klant wordt, maar eerst verschillende fasen van een klantreis doorloopt

✅Je verschillende communicatiekanalen en bijbehorende content nodig hebt om je doelgroep te bereiken binnen al deze fasen

✅Een website niet uit zichzelf klanten oplevert

Vul hieronder je naam en mailadres in en ontvang de Marketingscan direct in je mailbox. 

Bureau OpMerkzaam | Marketingscan
Menu