Marketingbureau Utrecht

  1. Home
  2. Marketingbureau Utrecht

Marketingbureau Utrecht – Méér dan online marketing

Als MKB-bedrijf denk je al snel dat online marketing voldoende is om verder te kunnen groeien. Maar als je écht een sterk merk wilt opbouwen, zul je naast online marketing ook strategische marketing in moeten zetten. Daarmee leer je je doelgroep en markt beter begrijpen, krijg je een betere kijk op waar je als organisatie voor staat en kun je je zo beter onderscheiden van de concurrent.

Bureau OpMerkzaam is een strategisch marketingbureau gevestigd onder de rook van Utrecht. Wij helpen je graag met het ontwikkelen en uitvoeren van een slimme merkstrategie en de creatie van de daarbij benodigde communicatiemiddelen. Daarbij geven we je niet alleen strategisch marketing advies, maar bieden we je ook praktische marketingondersteuning. On- én offline.

Waarmee helpen we je vooruit?

Merkstrategie

Door een onderscheidende merkstrategie te bedenken, word je sneller herkend, beter onthouden en eerder gekozen.

Naamsbekendheid

Door je naamsbekendheid met on- én offline communicatie te vergroten creëeren we voorkeur bij je doelgroep.

Hoger in Google

Je online vindbaarheid verbeteren we met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor trek je meer relevante bezoekers naar je website.

Klantrelatie

We werken aan een duurzame relatie met je doelgroep door content marketing in te zetten. Hiermee vind en bind je klanten.

strategisch marketingbureau | Bureau OpMerkzaam Utrecht

Wat is onze visie?

Wij vinden dat je marketing het beste kunt ondersteunen met een gebalanceerde mix van on- én offline marketingcommunicatie. Beide zijn namelijk nodig om ervoor te zorgen dat je doelgroep zo gevarieerd mogelijk in aanraking komt met je merk. Juist dan word je als merk opgemerkt. Als strategisch marketingbureau zijn we sterk in marketingstrategie, merkbewaking en het opzetten en begeleiden van marketingcommunicatie. Voor de uitvoering van deze activiteiten putten we graag uit ons netwerk van enthousiaste vormgevers, art directors, tekstschrijvers, fotografen, videoproducenten, animatoren en gecertificeerde online marketingspecialisten. Door deze aanpak zijn we flexibel, transparant én persoonlijk. Dit maakt Bureau OpMerkzaam dan ook het ideale marketingbureau voor het MKB.

Met deze marketingdiensten kunnen we je ondersteunen

Als marketingbureau biedt Bureau OpMerkzaam een breed scala van marketingdiensten aan. Afhankelijk van je doelen en het beschikbaar budget stellen we een gebalanceerd pakket van marketingactiviteiten samen. Daarmee werken we wekelijks aan het realiseren van je marketingdoelen tegen een vast bedrag per maand. Zowel op strategisch niveau als in de uitvoering. Hieronder vind je een selectie van ons aanbod. Houd er hierbij rekening mee dat je maandelijks al snel € 1.250,- excl. 21% BTW nodig hebt om structureel aan je marketing te kunnen werken.

Marketingplan & Communicatieplan100%
100%

Met een marketingplan vertalen we je ondernemingsdoelstellingen naar een marketingstrategie en geven we richting aan het marketingbeleid voor de middellange termijn. In een communicatieplan beschrijven we de mix van communicatiemiddelen die je marketingstrategie het beste ondersteunt.

Merkstrategie & Positionering100%
100%

Een slimme merkstrategie vormt de basis van elk sterk merk. Hiermee maken we op een consistente manier je merk herkenbaar en relevant voor je doelgroep, zowel in uiterlijk als in gedrag. Ook formuleren we een scherpe positionering op basis van analyse van je organisatie, doelgroep en concurrenten.

Online Adverteren (SEA) & Offline Reclame100%
100%

Afhankelijk van het beschikbare budget en het gedrag van je doelgroep zoeken we naar de beste mix van online en offline adverteren. Hiermee werken we hoofdzakelijk aan het vergroten van je naamsbekendheid, maar kunnen we ook kennis, houding en gedrag t.a.v. van het merk beïnvloeden.

Content Marketing100%
100%

Met content marketing streven we ernaar om een duurzame relatie met je doelgroep op te bouwen door regelmatig informerende, instructieve of entertainende ‘content’ te publiceren. Met artikelen, infographics, uitleganimaties, inspiratievideo’s etc. laten we zien wat je merk aan mogelijkheden en oplossingen biedt.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)100%
100%

Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat je beter te vinden bent in de zoekmachines. Dit doen we door je websiteteksten te optimaliseren o.b.v. een zoekwoordenonderzoek, door het linkprofiel van je website te versterken (‘linkbuilding’) en door het verbeteren van de techniek achter je website.

marketingscan | Bureau OpMerkzaam Utrecht

Doe de gratis marketingscan!

Met deze handige marketingscan krijg je direct inzicht in de status van je huidige marketing. Oordeel zelf of je bedrijf al klaar is om te groeien. Je ontvangt na het invullen van je naam en mailadres direct de scan en krijgt hier maximaal 3 mails over.

Menu